Over Drukkerij Hofmeijer

IJZERSTERK TEAM

Voor al uw gedrukte communicatie. Drukkerij Hofmeijer is al sinds 1933, dus al meer dan 80 jaar, een totaalleverancier van drukwerk en communicatiemiddelen. Samen met onze business-partner PromoShopOnline.nl zijn wij voor u de partner op het gebied van al uw communicatie-uitingen.

GEPASSIONEERD

Wij zorgen dat het met de grootste zorg wordt gemaakt. Wij werken met veel passie en zorgen ervoor dat uw product voldoet aan uw wensen. U kunt rekenen op een team dat met u meedenkt als het nodig is. Want niet elke opdracht is hetzelfde! Vaak moet er een creatieve oplossing komen en laten wij daar nou net goed in zijn. Laat het gewoon aan ons over, dan zorgen wij dat het goed komt.

INNOVATIE

Wij omarmen veranderingen en bewegingen in de markt, nieuwe producten en toepassingen. Dit doen wij in samenwerking met onze klanten om tot een succesvolle communicatie-oplossing te komen.

KLANT IS KONING

Uw wensen zijn onze zorg. Daarom doen wij onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit vormen daarbij de basis.

VAKMANSCHAP

Aandacht voor een relatie is belangrijk. Daarom steken wij er alle tijd en energie in om u maatwerk te leveren. Allereerst op het gebied van toepassing, verwerking en behandeling. Onze passie voor het vak zult u proeven.

BETROUWBAAR

Afspraak = afspraak. Aandacht voor een relatie is belangrijk. Wij gaan voor de langere termijn met relaties. Steeds meer klanten weten ons te vinden. Voor vast terugkerend drukwerk, maar ook voor spoedklussen en projecten die anders zijn dan anders.